Sweet Home

Модерна куќа во Шпанија

За еден модерен дом ентериерот во минималистички стил е многу погоден.

Во современите тенденции за ентериер и мебел за постигнување на еден навистина модерен и стилски дом е неопходно да се вклучат неколку клучни работи: Едноставност во внатрешноста, слободен простор и функционалност.

Денеска ќе ви представиме една прекрасна куќа во Мадрид, Шпанија.

Куќата привлекува поглед со со експанзивен и модерен екстериер и стилски внатрешни решенија.

Внатрешноста е особено импресивна и во неа се вткаени модерни идеи во комбинација со мебел во минималистички стил.

 

Напиши коментар