Sweet Home

Модерни и неутрални ентериери со зелени акценти

Зелената боја е поврзана со изобилство, богатство и благосостојба. Оваа боја започна да станува задолжителна во модерните ентериери. Во многу случаи разликата помеѓу здодевен дом и оној кој е со топла и пријатна атмосвера, е во боите.

Денеска за вас подготвивме неколку идеи за модерен ентериер со оваа боја.

 

Напиши коментар