man fashion

Модерни машки капути во беж боја

Сите нијанси на беж оваа сезона се апсолутен хит кога станува збор за машките капути. Кога купувате капут, многу е важно да обрнете внимание да ви одговара во рамениците и да ја прати линијата на телото. Доколку се одлучите за капут кој има дупло закопчување, во тој случај бирајте потесни модели.

Moderni muski kaputi u bez boji_1

Moderni muski kaputi u bez boji_2

Moderni muski kaputi u bez boji_3

 

Напиши коментар