man fashion

Модерни машки кежуал кошули

Ваквите кошули се најдобар избор за оние кои не носат одела, но на работа сепак одат во кошула.

Исто така добар избор за оние кои сакаат лежерна гардероба во замена за одело.

1-01-1

1-21-3

1-41-5

1-61-7

1-81-9

1-101-11

 

Напиши коментар