man fashion

Модерни машки марами за есен

Лесните марами се идеален избор за периодот помеѓу есен и зима. Со нив ќе направите секоја ваша комбинација да изгледа потопло.

Во продолжение погледнете некои од модерните марами и начини како да ги комбинирате со гардеробата:

 

The ChanelMan

 

 

Напиши коментар