man fashion

Модерни машки очила за сонце

Оваа сезона во тренд се необичните очила за сонце. Можете да изберете некој необичен облик, шарена рамка, јака боја или пак очила во две бои. Модерните очила за сонце оваа сезона се поинакви и лесни за прилагодување на секаков стил.

moderne_muske_naocale_1moderne_muske_naocale_2

moderne_muske_naocale_3moderne_muske_naocale_4

moderne_muske_naocale_5moderne_muske_naocale_6

moderne_muske_naocale_7moderne_muske_naocale_8

moderne_muske_naocale_9moderne_muske_naocale_12

moderne_muske_naocale_13moderne_muske_naocale_14

moderne_muske_naocale_15moderne_muske_naocale_16

moderne_muske_naocale_17moderne_muske_naocale_18

moderne_muske_naocale_19moderne_muske_naocale_20

moderne_muske_naocale_21moderne_muske_naocale_22

 

 

Напиши коментар