man fashion

Модерни машки панталони

Кројот на панталоните прилагодете го на своето тело, а бојата према приликата за која ја носите. Општо правило е, колку е поважна приликата толку потемни трба да бидат панталоните.

Ова се некои од модерните машки пантолони за оваа сезона:

muske_traperice_1muske_traperice_3muske_traperice_4

muske_traperice_5muske_traperice_6muske_traperice_10

muske_traperice_8muske_traperice_9muske_traperice_10

muske_traperice_11muske_traperice_12muske_traperice_13

muske_traperice_14muske_traperice_15muske_traperice_16

 

Напиши коментар