man fashion

Модерни машки сакоа

Доколку често носите класично сако или одело и сакате малку промена, карираните сакоа се одличен избор за оваа зима.

Во продолжение погледнете како изгледаат модерните карирани сакоа и како можете да ги комбинирате:

Moderni muski sakoi s uzorkom_1

Moderni muski sakoi s uzorkom_2

 

Напиши коментар