man fashion

Модерни очила за сонце

Очилата за сонце се неизбежен аксесоар кој морате да го имате.Не само за да изгледате подобро, туку и поради нивната основна функција – да ви ги заштитат очите.

Иако повеќе внимание се посветува на женските модели на очила за сонце, машките очила  исто така ja доживеаa својатa модна еволуција и револуција така што станаа неизоставен дел од имиџот  и стилот на мажите.

Porsche Design.

Tom Ford Charles sunglasses in silver .. josephm.com

David Yurman aviators w/gold tint lenses

Tom Ford Maximillion

 

 

Напиши коментар