Убавина

Модерни пролетни фризури

Девојки, сончевите денови се тука! Но, се очекува некое заладување кое ќе трае смао неколку дена, по што ни следи пролетта која ќе не осветли со топлина, бои и инспирација.

Ви нудиме неколку идеи за пролетни фризури, соодветни првенствено за средни до долги коси, но ќе има и продолжение со комплимет  и кон краткокосите убавици.

 

Напиши коментар