man fashion

Модерните мажи по улиците на Париз

Американското списание GQ претстави серија фотографии од уличната мода по улиците на Париз и мора да признаеме дека тамошните мажи имаат вкус и стил. Да погледнеме!

 

 

Напиши коментар