← НАЗАД НА БОЗА

Модни додатоци за секоја од нас

Модни додатоци за секоја од нас
1684 Читања

Ташна, каиш, накит, шал, марама, капа, сите тие се детали со кои можете да ја збогатите вашата комбинација и оваа сезона. Со модните додатоци дополнете ја или освежете ја вашата гардероба, но исто така покажете дека имате стил и дека сте во чекор со модните трендови.

pretty !

A great beauty look for spring

Black & gold.

watch and bracelets

Studded clutches.

Neck candy.

perfect stacks!

Leather wrap bracelets.

Armor cuffs.

Simple layered gold.

Tory Burch.

Crystal statement necklaces.

Tory Burch leather wrap bracelets.

Spikes & studs.

Hermes, Cartier, David Yurman & Tory Burch...now that is a fabulous stack!

Turquoise & gold.

Gold spikes.

Mixed metal stacks.

Ropes & chains.

Metallic envelope clutches.

Cynthia Vincent oversized snake-embossed clutches.

Bright stacks.

A sleek Tory Burch bag goes surprisingly well with a down-to-earth ensemble. Photos by Karla Garcia.

Wicker clutches.

Lavender and gold

Dressed up t shirt

omg <3

Marc Jacobs Bianca Clutch

arm candy!

arm candy

I absolutely LOVE it all.

tory burch clutch

torba

nakit

kais

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk