Мода

Модниот стил на ѕвездите

Стилот на ѕвездите – стил од кој учиме и кој е предвесник на најновите модни тенденции, но понекогаш и голем моден гаф. Мошне е тенка границата помеѓу стил и невкус, а не е спорно дека и тие, ѕвездите често ја преминуваат оваа невидлива граница.

Оставаме на вас да одлучите кои нивни стајлинзи од оваа статија се ин, а кои аут. Секогаш слушајте ја својата интуиција и никогаш не копирајте никого.

Стилот е стил кога е уникатен и препознатлив. Стил со печат на вашата индивидуалност.

Овие фотографии ни служат само како примери за тоа што е добро и што не, а не шема за копирање!

"Celebrity Style: Miley Cyrus" by straightuphustlergirl ❤ liked on Polyvore

"Celebrity Style: Demi Lovato" by straightuphustlergirl ❤ liked on Polyvore

"Celebrity Style: Demi Lovato" by straightuphustlergirl ❤ liked on Polyvore

"Celebrity Style: Miley Cyrus" by straightuphustlergirl ❤ liked on Polyvore

"Celebrity Style: Selena Gomez" by straightuphustlergirl ❤ liked on Polyvore

"Celebrity Style: Katy Perry" by straightuphustlergirl ❤ liked on Polyvore

"Celebrity Style: Ariana Grande" by straightuphustlergirl ❤ liked on Polyvore

Celebrity Style: Selena Gomez, created by straightuphustlergirl on Polyvore

"Celebrity Style: Demi Lovato" by straightuphustlergirl on Polyvore

"Celebrity Style: Miley Cyrus" by straightuphustlergirl ❤ liked on Polyvore

"Celebrity Style: Demi Lovato" by straightuphustlergirl on Polyvore

"Celebrity Style: Demi Lovato" by straightuphustlergirl on Polyvore

"Celebrity Style: Demi Lovato" by straightuphustlergirl on Polyvore

"Celebrity Style: Demi Lovato" by straightuphustlergirl on Polyvore

Fantasy Shop Lauren Conrad's Style on Fantasy Shopper :D #inspiration #celeb #style #laurenconrad

Love the coat

Taylor Swift Styles

taylor swift style

Steal Her Style: Taylor Swift

"Aria Montgomery Inspired" by kaylee-kimberlin on Polyvore

Carrie

"Style Diary: Nina Dobrev" by ashleypetrova on Polyvore

Style Diary: Nina Dobrev! (:, created by juliehollywood on Polyvore

Style Icon: Carrie Underwood, for sure!

Love Blake Lively

Taylor Swift  Winter Style

Celebrity style: Hilary Duff (September 28), created by fashionmonsters on Polyvore

blazers

 

Напиши коментар