Art & Crafts

Мотивирачки цитати за успех

Не секој успешен човек се родил научен како да биде успешен. Затоа најдобар начин начин да го направите тоа е да се послужите со искуство од успешните луѓе.

“Многумина од нас не ги доживуваме своите соништа, бидејќи сме премногу зафатени да доживуваме стравови.”- Лес Браун

“Идентификувајте ги проблемите, но насочете ја силата и енергијата на одлуките”. – Тони Робинс

“Ќе живеете многу среќно, ако сватите дека времето што го поминувате без радост е загубено време”. – Рут Ренкл

“Работите се одвиваат најдобро за оние кои без оглед како се одвиваат работите, умеат да извлечат најдобро од ситуацијата”. –

Напиши коментар