Убавина

Најдобрите фризури од историјата на Златен Глобус

Настанот Златен Глобус 2013 не врати назад во времето, за да се сетиме на највпечатливите фризури од црвениот тепих.

Листата на најдобрите фризури не е долга но пак заслужува внимание бидејќи секоја една од ѕвездите фаворити може да ни послужи за лична инспирација при специјален повод.

Еве ги култните фризури низ годините:

 

Напиши коментар