Мода

Најдобро облечените дами за 2012-та

Модерната жена минатата година беше уште поинтересна, ослободена, интелигентна, различна и во потрага. Откривме по малку од се што е наброено во лицата на едни од најубавите дами…

Убавината бара жртви и повеќето дами се уверени дека е така. За повеќето жени компромисот со стилот и модата во секојдневието е невозможен.

Би сакале да ви представиме неколку дами кои според нас го зачувале својот индивидуален печат и успеале да не инспирираат со својата уникатност, шарм и самодоверба.

 

Напиши коментар