Мода

Најголеми трендови за пролет 2013- ригите

Ригите се интересен начин да го освежите својот стил! Уживjате во пролетта со нив!

По модните недели одржани ширум светот се искристализираа најпосакуваните трендови за предстојните сончеви денови и долго очекуваната пролет. Затоа е време да се упатиме во новите модни трендови и да се спремиме стилки да заблескаме! Еден од десетте водечки трендови кој своето место го пронајдоа во речиси сите колекции на престижните дизајнери се РИГИТЕ!  Риги во сите облици, хоризонтални, вертикални, цик-цак, риги како детали или како total look.

prugasta suknja

prugasta odeca

prugaste pantalone

prugasta majica

prugasta majica

prugasta majica

prugasta suknja

trendovi za prolece

prugasta suknja

 

Напиши коментар