Дестинации

Најпознатите нудистички плажи во светот

Нудистичките плажи стануваат популарни 50-те години во Франција и од таму модата се шири во светот.

Погледнете кои се 10-те најпознати такви плажи во светот:

Литл Бич, Мауи, Хаваи

 

Рек Бич, Ванкувер, Британска Колумбија

 

Сан Онофре, Стејт Бич, Калифорнија

 

Кап Д’Аж, Франција

 

Халовер Бич, Франција

Аполо Бич, Флорида

Ханлан Поинт Бич, Торонто

 

Гинисон Бич, Њу Џерси

 

Самурај Бич, Австралија

 

Анд де Гранд Салин, Сејнт Бартс

 

Напиши коментар