Motherhood

Најубавите цитати за мажите

Тие се извор на нашата среќа и љубов, насмевката и радоста, тие се нашата втора, јака половина, и ма да понекогаш умеат да бидат невидено иритантни, сепак без нив не можеме!

–          Идеалниот маж ја има снагата на маж и чувствителноста на жена.

–          Мажот по никоја цена не сака да и биде пријател на жената , ако може да биде нејзин љубовник.

–          Џентлмен е човек кој ја штити жената се додека не остане со неа на само.

–          И најглупавата жена може да управува со паметен маж, но со будала може да управува само многу паметна жена.

–          Жената ја докажува својата љубов према мажот со пожртвуваност, а тој со своите глупости.

–          Мажите сакаат да бидат сакани, но би сакале да бираат кој ќе ги сака.

–          Мажите можат да останат неосетливи на женската душа, но никогаш на женските нозе.

–          Само кукавиците сакаат по неколку жени. Храбрите мажи не се плашат од ризикот да сакаат само една жена.

–          Џентлменот е симпатична и стрплива зверка.

 

Напиши коментар