Дестинации

Најубавите и најнеобични плажи во светот

Овие плажи треба да бидат видени! Списанието  Travel and Leisure направи селекција од најубавите и највпечатливи плажи во светот. Во галеријата што следува ќе ги видите оние кои ги освоија челните позиции во класацијата.

Pink Sands Beach

Vik Beach

Boulders Beach

Ramla Bay

Bowling Ball Beach, Mendocino

Punalu’u Beach

Siesta Beach

Papakolea Beach

Glass Beach

75 Mile Beach

Hot Water Beach

Hyams Beach

Genipabu Beach

Pfeiffer Beach

Напиши коментар