Дестинации

Најубавите плажи на Сејшелите

Сејшелските острови се наоѓаат на самиот врв на листата на најромантични дестинации, совршени за опуштен одмор, релаксација и уживање.

Погледнете ги 10-најдобри плажи на Сејшелите.

PORT LAUNAY

10 NAJLEPŠIH PLAŽA SEJŠELA

ANSE ROYALE

10 NAJLEPŠIH PLAŽA SEJŠELA

BEAU VALLON

10 NAJLEPŠIH PLAŽA SEJŠELA

ANSE LAZIO

10 NAJLEPŠIH PLAŽA SEJŠELA

ANSE D’ARGENT

 

10 NAJLEPŠIH PLAŽA SEJŠELA

PETIT ANSE LA DIGUE

10 NAJLEPŠIH PLAŽA SEJŠELA

ANSE TAKAMAKA

10 NAJLEPŠIH PLAŽA SEJŠELA

INTENDANCE BEACH

10 NAJLEPŠIH PLAŽA SEJŠELA

DENIS ISLAND

10 NAJLEPŠIH PLAŽA SEJŠELA

ANSE COCO

10 NAJLEPŠIH PLAŽA SEJŠELA

 

 

 

 

 

Напиши коментар