Дестинации

Најубавите плажи на светот

Погледнте ги плажите од кои застанува здивот…

Anga dos Rei,Costa Verde

Една од најнедопрените плажи на светот, се наоѓа во Бразил. Нуди спектакуларна убавина и приватност. Повеќе од 200 километри плажа со раскошна убавина, ќе ги задоволи сите ваши чула и ќе ви приреди рајски одмор. Право место да се почастите себе.

Las Terrenas

Ова градче во Доминиканската Република се простира на 225 километри квадратни и во секое свое катче има што да понуди. Секако најпопуларните плажи во светот Playa Bonita и Playa Las Ballers нудат најмногу.

Punta Cana

Punta Cana, исто така се наоѓа во Доминиканската Република, во областа La Altagracia. Позната е по најмногу хотелски комплекси на светот, со преку 28.000 соби. Достапноста на скоро сите спортови на вода, егзотичната убавина, многубројните студенти од Канада и Америка кои овде го помиуваат својот одмор, допринеле за развојот на ова место.

Vaagali островот, Малдиви

Островот Vaagali е сместен на Малдивите. Многу популарна дестинација за нуркачите, поради богатиот морки свет. Сите спортови на вода се достапни и представуваат одлична доза на атрактивност. Иако ова острово е мало, овозможува феноменални атракции во текот на целиот ден.

Rincon Beach-Порторико

Rincon Beach е следната дестинација која би можеле да ја издвоиме. Сместена во Порторико, украсена со феноменален златен песок, представува прав мал рај. Плажата е окружена со многубројно зеленило . рестораните се од прва класа и нудат храна од целиот свет.

NAJLEPŠE PLAŽE NA SVETU

NAJLEPŠE PLAŽE NA SVETU

NAJLEPŠE PLAŽE NA SVETU

NAJLEPŠE PLAŽE NA SVETU

NAJLEPŠE PLAŽE NA SVETU

NAJLEPŠE PLAŽE NA SVETU

NAJLEPŠE PLAŽE NA SVETU

NAJLEPŠE PLAŽE NA SVETU

NAJLEPŠE PLAŽE NA SVETU

NAJLEPŠE PLAŽE NA SVETU

NAJLEPŠE PLAŽE NA SVETU

NAJLEPŠE PLAŽE NA SVETU

NAJLEPŠE PLAŽE NA SVETU

NAJLEPŠE PLAŽE NA SVETU

NAJLEPŠE PLAŽE NA SVETU

NAJLEPŠE PLAŽE NA SVETU

 

Напиши коментар