Дестинации

Најубавите замоци што денес се хотели

Оваа фасцинантна фотографија ви го претставува замокот Ашворд во Ирска. Според многумина имено ова е најубавиот дворец во светот што денес работи како хотел. Вие сами ќе имате шанса да процените дали се согласувате со констатацијата, откако ќе ги разгледате конкурентите на Ашворд во нашата галерија. Ех, како би сакале да престојуваме на едно од овие места!

Кронберг, Германија

Бусако, Португалија

Solis Lough Eske во Ирска

Балинахинч во Ирска

 

Абиглен, Ирска

Мансфилд во Шкотска

Инврлоки во Шкотска

Делхаузи во Шкотска

 

 

 

Напиши коментар