Дестинации

Наксос – Прекрасен остров во Грција

Наксос е популарна туристичка дестинација. Ова прекрасно остово има неколку плажи, како што се Agia Anna, Agios Prokopisu, Alikos, Kastraki, Mikri Vigla, Plaka, и Agios Georgios.

Без сомнение Наксос е една од најомилените летни дестинации токму поради своите прекрасни и луксузни плажи. Идеален за семесјства, екстремни спортисти или романтични парови кои се во потрага по приватни плажи. Најдобрите плажи на Нaксос воглавно се наоѓаат на неговата западна страна.

NAKSOS - PREDIVNO GRČKO OSTRVO

NAKSOS - PREDIVNO GRČKO OSTRVO

NAKSOS - PREDIVNO GRČKO OSTRVO

NAKSOS - PREDIVNO GRČKO OSTRVO

NAKSOS - PREDIVNO GRČKO OSTRVO

NAKSOS - PREDIVNO GRČKO OSTRVO

NAKSOS - PREDIVNO GRČKO OSTRVO

NAKSOS - PREDIVNO GRČKO OSTRVO

NAKSOS - PREDIVNO GRČKO OSTRVO

NAKSOS - PREDIVNO GRČKO OSTRVO

NAKSOS - PREDIVNO GRČKO OSTRVO

NAKSOS - PREDIVNO GRČKO OSTRVO

NAKSOS - PREDIVNO GRČKO OSTRVO

NAKSOS - PREDIVNO GRČKO OSTRVO

NAKSOS - PREDIVNO GRČKO OSTRVO

NAKSOS - PREDIVNO GRČKO OSTRVO

NAKSOS - PREDIVNO GRČKO OSTRVO

NAKSOS - PREDIVNO GRČKO OSTRVO

NAKSOS - PREDIVNO GRČKO OSTRVO

NAKSOS - PREDIVNO GRČKO OSTRVO

NAKSOS - PREDIVNO GRČKO OSTRVO

NAKSOS - PREDIVNO GRČKO OSTRVO

NAKSOS - PREDIVNO GRČKO OSTRVO

NAKSOS - PREDIVNO GRČKO OSTRVO

NAKSOS - PREDIVNO GRČKO OSTRVO

NAKSOS - PREDIVNO GRČKO OSTRVO

NAKSOS - PREDIVNO GRČKO OSTRVO

NAKSOS - PREDIVNO GRČKO OSTRVO

NAKSOS - PREDIVNO GRČKO OSTRVO

NAKSOS - PREDIVNO GRČKO OSTRVO

 

Напиши коментар