ШоуБиз

Наоми Кембал брутално ограбена во Париз

Сосема наскоро Наоми беше фотографирана со гипс и во инвалидска количка, но тогаш не се знаеше на што се должи нејзината состојба. Таа била брутално нападната и повредена на улица чекајќи такси.

Се уште не е јасно што точно било украдено од супермоделот, но се предпоставува дека целта била скапиот накит што таа го носи.

Наоми веднаш заминала за Колорадо каде била лекувана од Ричард Стедмен, еден од најдобрите ортопеди во земјата.

 

Напиши коментар