← НАЗАД НА БОЗА

Направете го сами вашиот тренди прстен

Направете го сами вашиот тренди прстен
2056 Читања

Со малку креативност маожеме сами да го направиме нашиот тренди модел на прстен.

Заошто да трошиме пари и да купуваме накит, кога со малку креативност можеме сами да си направиме најразлични модели на прстени. Имаме идеа како тоа да го направиме.

Потребно е:

–          Прстен

–          Секундарно лепило

–          Копчиња, циркони, украсни камчиња… или украс од некои стари обетки.

Нанесете го лепилото на прстенот, на горната страна залепете го својот украс по желба – и тоа е тоа! Вашиот уникатен прстен е спремен да ја дополни и оживее вашата дневната комбинација.

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk