Art & Crafts

Направете ја најлесната плетенка

Ако сте од дамите кои никогаш не се занимаваат со плетенки, тогаш задолжително треба да ја пробате оваа. Таа нема никаква врска со традиционалното плетење со три прамени. Ако имате доволно долга коса, тоа воопшто не е тешко. Се што треба да направите, е да го погледнете видеото.

плитка - 2

плитка - 3

плитка - 1

 

Напиши коментар