Убавина

Направете плетенка со пет прамени

Плетенките се апсолутен хит сезонава, па колку повеќе видови познавате и знаете да ги правите, толку подобро. Носете плетенки, тоа е ин! А денес ќе ве научиме како да ја направите популарната плетенка со пет прамени. Плетенката изгледа вака:

Еве како изгледа процесот на работа:

Погледнете го видеото каде ќе ви биде покажано чекор по чекор како правилно се плете плетенката со пет прамени:

Напиши коментар