Art & Crafts

Направете сами: Ефектна фризура

Наместо неуредна пунџа или обична коњска опашка, пробајте да ја направите оваа фризура која е исто така едноставна но и многу ефектна.

За нејзина изработка ќе ви бидат потребни четка за коса, две ластичиња, можеби неколку шноли, и доволно долга коса.

 

Напиши коментар