Art & Crafts

Направи сама: Романтична платнена ламба

Ако сакате да внесете малку романтика во долгите зимски ноќи ние сметаме дека оваа ламба ќе има токму таков ефект па затоа решивме да ви покажеме како сами да ја направите.

Потребен материјал:

–          Метална рамка од стара столна ламба,

–          Платно со цветен дезен,

–          Ножици,

–          Игла и конец,

–          Двостран селотејп,

Фотографиите што следуваат во продолжение се сосема доволни да ви го објаснат процесот на работа:

 

Напиши коментар