Art & Crafts

Направи сама шорцеви од чипка

Шорцевите од чипка се вистински хит оваа сезона! а да не повторуваме дка изгледа  – право романтично парче гардероба. Сигурно во бутиците би го платиле многу, а постои начин да го направите сами! Погледнете го видеото со упатства.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Tl1F7U6fMqg#!

Напиши коментар