Мода

Нараквиците во тренд – Пролет 2013

Нараквиците се еден од најневеројатните модни додатоци. Тие ја потполнуваат вашата комбинација давајќи и личен печат и им овозможуваат на рацете модерен и софистициран изглед.

 

Напиши коментар