man fashion

Nautica машки очила за сонце

За разлика од многу други брендови, Nautica ги представи очилата за сонце за оваа сезона со главно класични бои, а акцентот е ставен на рамките.

Со мултифункционалност се спојува спортскиот и гратскиот стил, така што тие исти очила можете да ги носите додека се занимавате со некој летен спорт како и додека одите на работа.

Nautica_suncane_naocale2

Nautica_suncane_naocale4

Nautica_suncane_naocale5

Nautica_suncane_naocale3

 

Напиши коментар