Art & Crafts

Навистина корисно!

Некој ти недостига? – Јави му се

Сакаш да се најдете? – Побарај го

Сакаш да те разбере? – Објасни му

Имаш прашања? – Прашај гo

Нешто не ти се допаѓа? – Кажи му

Нешто ти се допаѓа? – Покажи му

Сакаш нешто? – Барај го тоа

Го сакаш? – Покажи му го тоа!

Напиши коментар