Bridal

Неговите креации магепсуваат – Alessandro

Една фантастична свадбена колекција дело на фантастичниот производител Alessandro за која со право можеме да кажеме дека е една од најдобрите што сме ги разгледале оваа сезона.

Брендот се надмина себе си и ја направи колекцијата на која нема жена што ќе остане равнодушна…Така ја опишаа модните критичари оваа колекција што навистина магепсува и освојува од прв поглед.

alessandro couture 2013 pink wedding dress

alessandro couture 2013 pink wedding dress halter neck

alessandro couture wedding dresses 2013 bridal gown illusion one shoulder

alessandro couture 2013 butterfly strapless ball gown

alessandro couture 2013 strapless red wedding dress

alessandro couture 2013 butterfly collection red wedding dress

alessandro couture 2013 pink wedding dress high low

alessandro couture 2013 butterfly collection one shoulder draped gown

alessandro couture 2013 butterfly collection wedding dress illusion sleeves

alessandro couture 2013 butterfly collection sexy wedding dress

alessandro couture 2013 butterfly strapless wedding dress

alessandro couture 2013 lace peplum wedding dress

alessandro couture bridal 2013 wedding dress sleeves portrait back

 

Напиши коментар