Art & Crafts

Неколку цитати за инспирација

Во понеделник, особено во понеделник наутро сигурно ни треба барем малку инспирација, за да го започнеме денот позитивно. Па, девојки, овој пат ви нудиме неколку инспиративни цитати од жени за жени!

“Жената е како мала кесичка чај – никогаш не знаеш колку силно е тоа, пред да го ставиш во топла вода”. – Ненси Реган

“Не прави компромис со себе, затоа што ти си се што поседуваш” – Џенис Чоплин

“Побарај се себе надвор од рамките на семејството и на човекот со кого ги споделуваш деновите. Најди сопствено место во светот што те опкружува и разбери од што имаш потреба, за да си во хармонија сама со себе. Мислам дека ова е најважно – да најдеш смисла во тебе”. – Анџелина Џоли

 

Напиши коментар