Art & Crafts

Неколку смешни работи за мажите

–         Немојте да мислите дека можете нешто да смените кај мажите, освен ако носат пелени.

–          Секогаш одбери помлад маж, и онака никогаш не созреваат.

–          Не е вистина дека жените прават будали од мажите. Поголемиот број на мажи се гордее со мотото “Направи сам”!

–          Љубовта е слепа, но бракот е искуство кое ни ги отвара очите.

–          Да имаш смисол за хумор, за него тоа не значи да кажуваш вицеви, туку да се смееш на неговите.

–          Што е заденичко за wc школката и за годишнината од бракот? Мажите секогаш ги промашуваат.

–          Кој е единствениот начин да го натераш мажот да го запомни  датумот на вашата годишнина? Ќе се омажиш на денот на неговиот роденден.

 

Напиши коментар