Мода

Неодоливи обетки

Модните додатоци се неизоставен дел од секој аутфит. Ќе се сложите со нас, дека и наједноставната комбинација може да се претвори во впечатлива и атрактивна ако на неа додадете некој асесоар.

Кога е во прашање накитот, неколку сезони по ред на самиот врв залужено стојат обетките, во сите бои и големини, со различни дезени и облици.

Gold Big Pink Triangle Statement Stud Earrings

Gold White Black Stone Statement Stud Earrings

Vintage Peacock Blue Crystal Dangle Earrings

Vintage Colorful Heart Crystal Stud Earrings

Gold Pink White Flower Stud Earrings

Gold Colorful Flower Czechoslovakia Crystal Stud Earrings

Gold Czechoslovakia Crystal Swirl Stud Earrings

Gold Sweet White Flower Pearl Stud Earrings

Vintage Pink Oval Stud Earrings

Gold Green Triangle Statement Stud Earrings

Gold Triangle Black Stud Earrings

Gold Big Red Heart Stud Earrings

Vintage Silver Black Stone Statement Stud Earrings

Gold 3 Leaves Colorful Crystal Ivory Cat Eye Droplet Earrings

Silver Color Double Triangle Stud Earrings

Vintage Euro Ivory Rectangle Stud Earrings

 

Напиши коментар