Дестинации

Неверојатен хотел-авион!

Замислете да живеете во најубавото егзотично место и тоа… во авион! Исто како во авантуристичките филмови за животот на луѓето по авионска несреќа.

Па, всушност, тоа е сосема возможно и воопшто не е потребно пред тоа да доживеете катастрофа.

Во Коста Рика “слетал” необичен хотел, направен од стар Боинг 727 и секој може да престојува во него со “скромна” сума од 200 или 250 фунти.

Предметниот авион бил купен во 1965 година и бил пренесен од Калифорнија во Коста Рика.

Сега тој представува луксузен хотел со нестандардна визија, локација и воодушевувачки поглед кон националниот парк “Маануел Антонио”.

Преку фотографиите  и сами ќе се уверите во тоа. Ако не прашате нас, дефинитивно вреди да го поминете одморот на ова местенце. Доколку можете да си дозволите, се разбира. Но, соништата се бесплатни, па ајде да помечтаеме заедно, разгледувајќи ја галеријата! А кој знае? Можеби еден ден сепак ќе имаме шанса да го посетиме.

Хотел-самолет! Страхотно (снимки)

Хотел-самолет! Страхотно (снимки)

Хотел-самолет! Страхотно (снимки)

Хотел-самолет! Страхотно (снимки)

Хотел-самолет! Страхотно (снимки)

Хотел-самолет! Страхотно (снимки)

Хотел-самолет! Страхотно (снимки)

Хотел-самолет! Страхотно (снимки)

Хотел-самолет! Страхотно (снимки)

Хотел-самолет! Страхотно (снимки)

 

Напиши коментар