man fashion

Неверојатни Nike мокасинки

Најпрестижниот бренд во создавањето на спортска опрема овој пат многу пријатно не изненади со одличниот дизајн на пролетни мокасинки. Овие производи се наменети за луѓето со префинет вкус. Мокасинките се изработени од антилопа и украсени со посебна трака. Внатрешниот дел е обложен со специјална пена што овозможува лесно одење. Чевлите се накратко кажано рај за вашите стопала. Анатомската гума ја изразува спортската особина, додека надворешниот изглед го претставува елегантниот стил.

NEVEROVATNE NIKE MOKASINE

NEVEROVATNE NIKE MOKASINE

NEVEROVATNE NIKE MOKASINE

NEVEROVATNE NIKE MOKASINE

 

Напиши коментар