Дестинации

Неверојатниот Alila Diwa Goa Resort

Со прекрасна локација помеѓу бујните полиња крај Арапското море, Alila Diwa Resort ви го нуди едноставното искуство на Индија…

Овој ресорт со 5 звезди, има 153 соби и апартмани, кои нудат рајски простор, комфор и мир, со декорација која зрачи со префинетост и овозможува да се чувствувате посебно.

Ресортот по малку делува како засолниште на современата елеганција.

Новиот Diwa Goa Клуб е ексклузивен, со својот приватен базен, џакузи на отворено и останатите луксузни елементи. Гостите можат да уживаат во прекрасниот поглед , во Спа центарот или пак да поминат неколку мирни часови во библиотеката.

Ресторанот Vivo служи индиска и интернационална кујна, каде можете да уживате во егзотичните коктели.

ALILA DIWA GOA RESORT

ALILA DIWA GOA RESORT

ALILA DIWA GOA RESORT

ALILA DIWA GOA RESORT

ALILA DIWA GOA RESORT

ALILA DIWA GOA RESORT

ALILA DIWA GOA RESORT

ALILA DIWA GOA RESORT

ALILA DIWA GOA RESORT

ALILA DIWA GOA RESORT

ALILA DIWA GOA RESORT

ALILA DIWA GOA RESORT

ALILA DIWA GOA RESORT

ALILA DIWA GOA RESORT

ALILA DIWA GOA RESORT

ALILA DIWA GOA RESORT

ALILA DIWA GOA RESORT

ALILA DIWA GOA RESORT

ALILA DIWA GOA RESORT

ALILA DIWA GOA RESORT

ALILA DIWA GOA RESORT

ALILA DIWA GOA RESORT

ALILA DIWA GOA RESORT

ALILA DIWA GOA RESORT

 

Напиши коментар