Sweet Home

Неверојатно луксузен стан

Луксузот е она што го дефинира Clifton View 7 станот od Аntoni Associates…

Овој фантастичен стан се наоѓа во Кејп Таун во Јужна Африка. Станот има две нивоа и поседува четири спални соби, апартман, теретана, коктел бар и вински подрум. Локацијата се наоѓа над драматичните карпи и Атлантскиот океан и има прекрасен поглед на Clifton плажата. Во станот се влегува од горното ниво. Трепезаријата, дневната соба и кујната се отворени и имаат директен пристап кон пространата тераса.

Движејки се низ станот, тргнуваме на патување низ стиловите и идеите. Спиралните скалила ги спојуваат двете нивоа на овој стан. Барот во базенот води кон голем базен за пливање и спа терасата со несметан поглед на морскиот пејсаж. “Infinity” базенот ви овозможува да отпливате од базенот до пространството на Атлантскиот океан и да уживате во мирниот поглед.

NEPREVAZIĐENO LUKSUZNI STAN

NEPREVAZIĐENO LUKSUZNI STAN

NEPREVAZIĐENO LUKSUZNI STAN

NEPREVAZIĐENO LUKSUZNI STAN

NEPREVAZIĐENO LUKSUZNI STAN

NEPREVAZIĐENO LUKSUZNI STAN

NEPREVAZIĐENO LUKSUZNI STAN

NEPREVAZIĐENO LUKSUZNI STAN

NEPREVAZIĐENO LUKSUZNI STAN

NEPREVAZIĐENO LUKSUZNI STAN

NEPREVAZIĐENO LUKSUZNI STAN

NEPREVAZIĐENO LUKSUZNI STAN

NEPREVAZIĐENO LUKSUZNI STAN

NEPREVAZIĐENO LUKSUZNI STAN

NEPREVAZIĐENO LUKSUZNI STAN

NEPREVAZIĐENO LUKSUZNI STAN

NEPREVAZIĐENO LUKSUZNI STAN

Напиши коментар