ШоуБиз

Никој не може да ја запре Лејди Гага

Сeуште трае масивниот медиумски напад врз Лејди Гага. По долгата креативна пауза, враќањето на добро познатата форма и осмислувањето на последната љубовна врска, Гага се подготвува за најголемиот аплауз, кој ќе го добие од обожавателите ширум светот. Промоцијата на нејзиниот нов уметнички производ е придружена со неколку премногу искрени фотосесии.

Списанието V може да се пофали со неколку страни за септемвриското издание кое носи наслов “Лејди Гага го возвраќа ударот”.

 

Напиши коментар