Убавина

Нова хит тенденција за 2013 – прибрана коса во пунџа

Премногу сте зафатени во вашето секојдневие за да се занимавате со комплицирани фризури или распуштена коса што брзо се мрси и ќе ви пречи.

Тогаш оваа најнова тенденција е вашиот вистински избор – лежерната пунџа поставена ниско долу до вратот се враќа со полна пареа и е навистина одлична алтернатива за моментите кога немаме доволно време за фризура, но сепак мораме да изгледаме пристојно.

Еве како изгледаа различните вариации на оваа фризура претставена од големите имиња во модата на послените нивни ревии:

This look just might be your everyday sock bun hairstyle  Sitting at

How to Make a Sock Bun Bun Updo The Top Knot     4 Ways to Wear It

Еве неколку идеи како најлесно би можеле да направите пунџа:

 

Напиши коментар