Bridal

Нова колекција на неодоливи венчаници од Pronovias

Новата колекција на Pronovias, е направена за невестите кои сакаат да бидат во тренд.

Веќе неколку сезони модерни се затворените венчаници со прозирни делови на деколтето.

Венчаниците изобилуваат со светкави и романтични детали.

 

Напиши коментар