man fashion

Новата машка колекција на Прада

Прада ја представи својата слободна, елегантна, едноставана и лесна колекција, која има многу бои и пропратена е со совршено количество на опуштен став.

 

PRADA JESEN 2013 MUŠKA KOLEKCIJA

PRADA JESEN 2013 MUŠKA KOLEKCIJA

PRADA JESEN 2013 MUŠKA KOLEKCIJA

PRADA JESEN 2013 MUŠKA KOLEKCIJA

PRADA JESEN 2013 MUŠKA KOLEKCIJA

PRADA JESEN 2013 MUŠKA KOLEKCIJA

PRADA JESEN 2013 MUŠKA KOLEKCIJA

PRADA JESEN 2013 MUŠKA KOLEKCIJA

PRADA JESEN 2013 MUŠKA KOLEKCIJA

PRADA JESEN 2013 MUŠKA KOLEKCIJA

PRADA JESEN 2013 MUŠKA KOLEKCIJA

PRADA JESEN 2013 MUŠKA KOLEKCIJA

 

Напиши коментар