man fashion

Новата Montblanc ташна

Елегантната Montblanc акт ташна е направена од алигаторска кожа со дијамантско копче и ќе биде достапна од мај оваа година…

Оваа ташна одговара на сите деловни луѓе на високи позиции со својата цена и деликатните финеси. Овој дизајнерски бренд навистина знае како да ги разгали своите клиенти.

NOVA MONTBLANC TORBA

NOVA MONTBLANC TORBA

NOVA MONTBLANC TORBA

NOVA MONTBLANC TORBA

NOVA MONTBLANC TORBA

NOVA MONTBLANC TORBA

NOVA MONTBLANC TORBA

NOVA MONTBLANC TORBA

 

Напиши коментар