Керозин

Новиот Cherokee

Немаме многу информации за овој Jeep Cherokee, но ќе ви ги покажеме новите фотографии…

“2014 Jeep Cherokee, кој ќе дебитира на Њурошкиот саем , е базиран на дизајн кој бил првенствено развиен за Alfa Romeo.

NOVI CHEROKEE U 36 SLIKA

NOVI CHEROKEE U 36 SLIKA

NOVI CHEROKEE U 36 SLIKA

NOVI CHEROKEE U 36 SLIKA

NOVI CHEROKEE U 36 SLIKA

NOVI CHEROKEE U 36 SLIKA

NOVI CHEROKEE U 36 SLIKA

NOVI CHEROKEE U 36 SLIKA

NOVI CHEROKEE U 36 SLIKA

NOVI CHEROKEE U 36 SLIKA

NOVI CHEROKEE U 36 SLIKA

NOVI CHEROKEE U 36 SLIKA

NOVI CHEROKEE U 36 SLIKA

NOVI CHEROKEE U 36 SLIKA

NOVI CHEROKEE U 36 SLIKA

NOVI CHEROKEE U 36 SLIKA

NOVI CHEROKEE U 36 SLIKA

NOVI CHEROKEE U 36 SLIKA

NOVI CHEROKEE U 36 SLIKA

NOVI CHEROKEE U 36 SLIKA

NOVI CHEROKEE U 36 SLIKA

NOVI CHEROKEE U 36 SLIKA

NOVI CHEROKEE U 36 SLIKA

NOVI CHEROKEE U 36 SLIKA

Напиши коментар