Керозин

Новиот D12 SUV SPZKER

Mоделот B6 Venator е во центарот на вниманието на Spyker штандот во Женева, но овој модел не е единствениот со кој Spyker планира да ја зголеми својата продажба…

Веќе го имаат C8 Alieron во својата понуда, кој е продаден во 300 примероци од кога е воведен во 2008. година, а од 2016, ќе додадат уште еден,различен миодел во својата понуда.

Можеби се сеќавате на D12 концептот, кој беше откриен во Женева во 2006. Spyker планира да го лансира овој crossover во 2016.

Компанијата планира значително да ја зголеми својата продажба во наредниот период, и со B6 моделот чија цена ќе биде помеѓу 96,000 евра и 115,000 евра ќе бидат во можност да ја исполнат оваа цел, со годишно производство од околу 2,500 примероци.

NOVI D12 SUV SPYKER

NOVI D12 SUV SPYKER

NOVI D12 SUV SPYKER

NOVI D12 SUV SPYKER

NOVI D12 SUV SPYKER

 

Напиши коментар