Керозин

Новиот JAGUAR XJR

Како што беше највено, новиот XJR го покренува 5.0-литарски V8 со 550 кс, кој оваа лимузина до стотка ќе ја доведе за 4.4с, осигурувајќи и со тоа и максимална брзина од 280 км/с.

Внатрешноста на автомобилот е дотерана со нови комбинации од матерјали и бои, како и спортски седишта.

NOVI JAGUAR XJR

NOVI JAGUAR XJR

NOVI JAGUAR XJR

NOVI JAGUAR XJR

NOVI JAGUAR XJR

NOVI JAGUAR XJR

NOVI JAGUAR XJR

NOVI JAGUAR XJR

NOVI JAGUAR XJR

NOVI JAGUAR XJR

NOVI JAGUAR XJR

NOVI JAGUAR XJR

 

Напиши коментар